Попався, україножере: У Києві знайшли бізнес сумнозвісного московського політика та політолога, - ЗМІ

Показово, що активи людини, котра оголошена у розшук за посягання на територіальну цілісність і недоторканність України знайшли не силові структури, а журналісти. Причому там, де і слід було шукати у першу чергу.

Костянтин Затулін

Легальний бізнес скандальновідомого депутата російської Держдуми Костянтина Затуліна квітне собі у центрі Києві протягом 4,5 років російської військової агресії проти нашої держави та народу, зазначають Патріоти України. Зокрема, з його ім'ям пов'язують Товариство з обмеженою відповідальністю «Росукрконсалтінг» (код 35 829 190). У власності цього підприємства знаходяться офісні приміщення в бізнес-центрі Botanic Towers в центрі Києва - на вулиці Саксаганського, 119-121. Дані про це можна знайти на порталі opendatabot.ua.

Наразі ці площі знаходяться в оренді, розшукуваний СБУ за посягання на територіальну цілісність і недоторканність України і ведення агресивної війни, а раніше за цією адресою працювала філія Інститут країн СНД, що спеціалізується на дестабілізації ситуації пострадянських країн і створення проросійських груп. Того самого, котрий й очолював пан Затулін.

Директором компанії «Росукрконсалтінг» є Вітрова Марина Олександрівна. Згідно зі статутними документами основна діяльність цієї організації є «купівля та продаж власного нерухомого майна». При цьому Затулін вказаний як кінцевого бенефіціар.

Нагадаємо, минулого літа Затулін зареєстрував в Держдумі законопроект про спрощення отримання російського громадянства жителями країн пострадянського простору, після чого заявив, що Донбас необхідно повернути в політичне поле України, але на «гідних умовах».

Мстився державі за "образу": СБУ затримала одесита, підозрюваного в коригуванні ударів по будівлях Служби безпеки і прокуратури

середа, 24 квітень 2024, 13:44

Служба безпеки України затримала жителя Одеси, підозрюваного в підготовці серії ракетно-дронових ударів по місту. Про це 24 квітня в Telegram повідомила пресслужба СБУ, передають Патріоти України. . "Серед координат, які він передавав рашистам, було ...

Суд конфіскував п'ять літаків і не тільки у колаборанта Балицького

середа, 24 квітень 2024, 13:33

Вищий антикорупційний суд (ВАКС) стягнув у дохід держави активи зрадника і голови окупаційної адміністрації Запорізької області Євгена Балицького та його родичів. Про це суд повідомив у середу, 24 квітня, передають Патріоти України. "Колегія суддів Вищ...