Попереджені усі військові бази: У Британії зробили тривожну заяву про шпигунів з Росії (фотофакт)

Камери відеоспостереження зафіксували журналіста "Першого каналу" Тимура Сіразієва і оператора Дмитра Волкова поблизу штаб-квартири 77-ї бригади ЗС Великобританії.

Тимур Сіразієв. Фото: скріншот з відео.

Міністерство оборони Великобританії попередило всі військові бази країни про можливе шпигунство з боку російських журналістів, повідомляють Патріоти України.

Як передає Daily Mail, 21 листопада в графстві Беркшир біля паркану з колючого дроту в районі штаб-квартири 77-ї бригади ЗС Великобританії, яка займається питаннями кібербезпеки, камери відеоспостереження зафіксували журналіста "Першого каналу" Тимура Сіразієва і оператора Дмитра Волкова. Про це доповіли міністру оборони Гевіну Уїльямсону, після чого почали розслідування. Військовим розіслали фото журналіста і його авто Toyota Avensis, наказавши повідомляти правоохоронцям в разі його появи біля військових об'єктів і уникати будь-яких взаємодій з ним.

"Це справді дуже серйозно": Папа Римський знову закликав Україну до переговорів з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 10:45

Папа Римський Франциск знову закликав Україну до переговорів з РФ. Нова заява понтифіка прозвучала на на тлі війн в Україні та Секторі Гази. На його думку, "досягнутий мир кращий, ніж безкінечна війна". Про це пише CBS News, передають Патріоти України...

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:28

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині, передають Патріоти України. "Було вражено цивільну інфраструктуру, пошкоджено логістичне сполучення зализиці. Крім того, удар пошкодив адміністративні будинки та пошкодив авто та цивільне майно",...