Пораненого ворожим снайпером військовослужбовця ЗСУ вертольотом доставили до Дніпра (фото)

Військові лікарі, рятуючи життя бійцю АТО, стабілізували його стан у Бахмутській лікарні для евакуації повітряним шляхом.

Пораненого  бійця АТО доставили до Дніпра. Фото: Фейсбук.

Українського військового, пораненого снайпером бойовиків "ДНР" у зоні АТО, гелікоптером забрали до військового шпиталю Дніпра. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передають Патріоти України.

Бійця було поранено на Світлодарській дузі. Першу медичну допомогу військовослужбовцю надали в розташуванні підрозділу, після чого доправили його до Бахмутської лікарні, де його стан було стабілізовано та проведено підготовку до евакуації повітряним шляхом.

"Оцінивши стан пораненого, ми дійшли рішення доправити його до спеціалізованого військово-медичного закладу вертольотом Мі-8", – сказав полковник медичної служби Олег Герасименко, наголосивши, що питання швидкої евакуації бійця було вкрай важливе.

Швейцарія запросила Папу Римського на саміт миру

неділя, 5 травень 2024, 22:28

Папа Римський Франциск отримав запрошення прибути на Глобальний саміт миру, який відбудеться 15-16 червня у швейцарському Бюргенштоці. Про це повідомила в інтерв’ю виданню Blick президентка Швейцарії Віола Амгерд, передають Патріоти України. За її сло...

"Наше життя і серце вщент": Внаслідок атаки на Харків 4 травня зруйнований м’ясокомбінат

неділя, 5 травень 2024, 22:13

Внаслідок російського удару по Харкову 4 травня був зруйнований м’ясокомбінат М’ясний. На його сторінці в Instagram опубліковане відео пожежі та руйнувань з коментарем «наше життя і серце вщент», передають Патріоти України.