Порошенко до Дня Конституції вручив ордени нардепам, які голосували за диктаторські закони 16 січня

Високу державну нагороду отримав і обвинувачений в незаконному збагаченні екс-прокурор АТО К.Кулик.

П.Порошенко. Фото: 5 канал.

Президент України Петро Порошенко з нагоди Дня Конституції нагородив державними нагородами нардепа Олександра Герегу і мера Чернігова Владислава Атрошенка, які голосували за диктаторські закони 16 січня. Про це повідомляє журналіст Роман Шрайк у Facebook, передають Патріоти України.

У прес-службі українського президента заявили, що нагороди вручалися "за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм постановляю".

Так, Герега був нагороджений орденом "За заслуги" II ступеня, а Атрошенко - орденом за заслуги III ступеня.

Також високу державну нагороду отримав екс-прокурор АТО Костянтин Кулик, якого підозрюють у незаконному збагаченні. Порошенко нагородив заступника начальника департаменту міжнародно-правового співробітництва Генеральної прокуратури і колишнього прокурора сил АТО Костянтина Кулика за "значний особистий внесок у державне будівництво".

На сьогодні Кулик є обвинуваченим у справі про незаконне збагачення. У жовтні 2016 року САП передала кримінальну справу до суду.

В квітні генпрокурор Луценко поновив скандального Кулика у лавах ГПУ.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...