НАБУ та САП пред'явили звинувачення військовому прокурору сил АТО Кулику

У НАБУ обіцяють, що в найкоротший термін обвинувальний акт буде переданий до суду для розгляду по суті.

Костянтин Кулик. Фото:ПЛ

21 жовтня прокурори САП спільно з детективами НАБУ в приміщенні бюро вручили обвинувальний акт військовому прокурору сил антитерористичної операції Костянтину Кулику. Про це інформує прес-служба Національного антикорупційного бюро, інформують Патріоти України.

Його звинувачують у незаконному збагаченні. У НАБУ обіцяють, що в найкоротший термін обвинувальний акт буде переданий до суду для розгляду по суті.

У разі визнання судом провини військового прокурора сил АТО йому загрожує позбавлення волі терміном від 2 до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Як відомо, детективи НАБУ 7 жовтня 2016 року завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного збагачення Костянтина Кулика, військового прокурора сил АТО.

Відтоді стороні захисту детективи НАБУ надали доступ до матеріалів досудового розслідування для ознайомлення.

НАБУ займається справою Кулика ще з зими. Причиною є наявність у прокурора АТО та його сім'ї дорогих автомобілів та житла у Києві, які не відповідають його задекларованим доходам.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...