Порошенко мені більше не указ! - Саакашвілі заявив про наміри самостійно проводити в Україні реформи

Екс-голова Одещини заявив, що добробут президента і реформування держави суперечать один одному.

Порошенко і Саакашвілі . Ілюстрація:Уніан

Екс-голова Одеської області і колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі заявив про те, що президент України Петро Порошенко не хоче проводити реформи, і тому його воля для українського грузина більше нічого не означає. Про це він розповів на своєму брифінгу сьогодні, 11 листопада, повідомляють Патріоти України з посиланням на Лівий берег.

Саакашвілі стверджує, що у Порошенка був грамотний шанс використовувати його в раціональних цілях. Наприклад, це могли бути реальні реформи в Україні, однак тепер стало зрозуміло, що добробут президента і реформування держави суперечать один одному.

Він висловив жаль з приводу того, що йому довелося агітувати за Сергія Березенка в Чернігові, і заявив, що Порошенко грає в свої олігархічні гри.

Також колишній голова Одеської ОДА підкреслив, що він сам має намір проводити реформи, а Порошенко тепер йому не указ.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...