Порушили присягу: Рада звільнила суддів-зрадників, які працюють в "Л/ДНР" (список)

По кожному судді народні депутати голосували окремо.

Верховна Рада звільнила суддів-зрадників. Ілюстрація:patriot-news.info

Сьогодні народні депутати України прийняли постанову № 4940 і звільнили із займаних посад 12 суддів, які порушили присягу і продовжують працювати на окупованих територіях Донбасу в нелегітимних судах "ЛНР" і "ДНР". Відповідні постанови опубліковані на сайті ВР України, передають Патріоти України.

Перед голосуванням спікер парламенту Андрій Парубій наголосив, що згадані в постановах судді вчинили злочин. По кожному судді народні депутати голосували окремо.

Так, були звільнені Юлія Безрученко, Наталія Ларіна, Лілія Рєзнікова, Людмила Стратейчук (Апеляційний суд Донецької області); Валентина Яманко (Донецький апеляційний адміністративний суд); Юрій Толока (Амвросіївський районний суд Донецької області); Олександр Клешньов (Калінінський районний суд Горлівки); Григорій Федько (Микитівський районний суд Горлівки); Валерія Тараньова (Будьонівський районний суд Донецька); Дмитро Єрьомін, Марина Попша (Центральний міський районний суд Макіївки); Катерина Наумова (Донецький адміністративний окружний суд).

Зараз вже працюють майстерні з ремонту: Канадський виробник броньовиків відкриє філіал в Украні

п’ятниця, 10 травень 2024, 21:41

Канадська компанія Roshel, яка виробляє броньовані автомобілі Senator зокрема для потреб ЗСУ, планує частково локалізувати своє виробництво в Україні. Про це в інтерв’ю Defense Archives розповів засновник та керівник компанії Роман Шимонов, передають П...

У Чехії оголосили в розшук російського генерала ГРУ

п’ятниця, 10 травень 2024, 21:16

У п’ятницю, 10 травня, поліція Чехії оголосила в розшук генерала російського Головного розвідувального управління Андрія Авер’янова, причетного до організації вибухів на складах із боєприпасами в чеському місті Врбетіце 2014 року. Про це повідомляє аге...