Послання від отруйника Путіна: Поліція Британії знайшла пляшечку з "Новачком"

Правоохоронці припускають, що вони знайшли пляшку, яка могла бути джерелом отруєння британської пари.​
Британська поліція знайшла пляшку з-під "Новачка". Фото: AFP.

Поліцейські у Великій Британії розповіли, що знайшли маленьку пляшечку із "Новачком". Про це повідомляє AFP, передають Патріоти України.

"Британська поліція заявляє, що знайшла "маленьку пляшку", яка містить Новачок, нервовий агент, використаний у березні проти колишнього російського агента Сергія Скріпаля та його доньки в Солсбері", - йдеться у повідомленні.

Інше агентство АР з посиланням на поліцію додає, що правоохоронці припускають, що вони знайшли пляшку, яка могла бути джерелом отруєння британської пари.

"Повільно варити Україну до смерті": Представник американських демократів розніс альтернативний закон Джонсона

вівторок, 16 квітень 2024, 22:02

Конгресу США знадобиться щонайменше два місяці, щоб провести через усі формальні процедури альтернативний законопроект про військову допомогу Україні, який пропонує спікер Палати представників Майк Джонсон. Про це заявив високопоставлений представник Д...

Шукали інформацію про військові навчання: Румунія заявила, що серед біженців з України "затесалися" російські шпигуни

вівторок, 16 квітень 2024, 21:02

Румунія стала мішенню для мережі російських шпигунів, які намагалися зібрати інформацію про військові навчання та допомогу Україні. Можливі шпигуни потрапили до країни, ховаючись між українських біженців. Про це йдеться звіті Вищої ради національної об...