"После Солсбери у России нет пути назад", - Портников

Кремль зробив низку помилок і продовжує робити нові, ніби сподіваючись на загадковий російський "авось" або на те, що вдасться загіпнотизувати інших своєю нахабністю.

Віталій Портников. Фото: скріншот з відео.

Чому після Солсбері у Росії немає шляху назад, чи піде Путін на введення міжнародної адміністрації на Донбасі і що це означатиме для України, куди веде ситуація з Надією Савченко, як Кремль перетворився в Лапуту і що може спровокувати майдан в Росії. Про це в інтерв'ю UKRLIFE.TV розповів відомий український журналіст Віталій Портников, передають Патріоти України.

Зокрема, Портников пояснив, навіщо Кремль зливає через відомих журналістів свої плани по Донбасу, чому озвучений Михайлом Зигарем боснійський варіант миротворчої операції на Донбасі неприйнятний для України.

Натяки були: Гетьман дав прогноз, де ЗСУ можуть почати новий контрнаступ

понеділок, 29 квітень 2024, 6:30

Ветеран російсько-української війни, майор запасу ЗСУ Олексій Гетьман припустив, що Збройні сили можуть готувати наступний контрнаступ на півдні України. Він, зокрема нагадав, що Велика Британія надає нам додаткову підтримку, як от авіабомби і катери. ...

На Кавказі та на Уралі: Українська розвідка повідомила про знищення двох тепловозів у Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 5:00

З огляду на те, що до 90% логістики окупантів зав'язано на залізницю, "тепловозний терор" болісно відбивається на постачаннях військ, що воюють проти України. У російських містах Оренбург і Владикавказ у неділю і п’ятницю було знищено два тепловози, по...