Посол РФ отримав відмову в особистій зустрічі з очільником МЗС Великобританії

Російський дипломат мав намір обговорити з Борисом Джонсоном розслідування інциденту в Солсбері, під час якого отруїли екс-агента ГРУ Скрипаля.

Посол РФ у Великобританії Олександр Яковенко. Фото:polit.ru

Посол Росії в Лондоні Олександр Яковенко попросив главу МЗС Великобританії Бориса Джонсона про особисту зустріч. Про це повідомляє прес-служба російського диппредставництва, інформують Патріоти України.

"На жаль, не можемо дати задовільну оцінку поточного рівня співпраці посольства з Foreign Office (МЗС Великобританії). Як бачимо, давно назріла зустріч посла А.В. Яковенка з міністром закордонних справ Великобританії Б. Джонсоном для обговорення всього комплексу двосторонніх відносин, а також розслідування інциденту в Солсбері. у зв'язку з цим А.В. Яковенко скерував Б. Джонсону особисту ноту", – відзначили в російському посольстві.

Там також висловили сподівання на конструктивну відповідь британської сторони і розраховують на організацію такої зустрічі найближчим часом.

Масований удар 29 березня: У Повітряних силах розповіли, скільки дронів і ракет вдалося збити

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:57

Протиповітряна оборона в ніч на 29 березня знищила 84 повітряні цілі противника з 99, якими Росія атакувала Україну,, заявив командувач Повітряних сил Микола Олещук, передають Патріоти України. Пряма мова: "В ніч на 29 березня 2024 року противник зав...

Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...