Посол України у США розповів про напади росіян на нього

Підсумок: 2:0 на користь України. "Рускій мір" викидає гроші на вітер.
Валерій Чалий. Фото: Главком.

Український посол у США Валерій Чалийзаявив, що останнім часом на нього та Посольство України у Сполучених Штатах здійснили 2 спроби інформаційних атак. У цих атаках дипломат підозрює російську сторону. Про це Чалий написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Хроніка змагань за останні дні на американському інформаційному фронті: дві спроби атак на мене і Посольство України в США за тими ж шахрайськими схемами. Провалені", – зазначив він.

Водночас Чалий додав, що ще 2 штати у США визнали Голодомор 1932-33 років в Україні геноцидом. "Підсумок: 2:0 на користь України. "Рускій мір" викидає гроші на вітер. Ну і добре: витратять більше ресурсів тут – менше залишиться на найманців та зброю, якою вбивають наших", – наголосив посол.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...