Посол Великобританії розповів, якою буде політика його держави відносно України після Brexit

Британський уряд подав приклад міжнародної реакції на накладення антиросійських санкцій.

Посол Британії в Україні Джудіт Гоф. Фото: vesti-ukr.comРішення британських громадян про вихід з лав європейського співтовариства не вплине на політику уряду щодо України. Такої думки дотримується Джудіт Гоф, що займає посаду британського посла в Україні, про що вона й написала в своєму блозі в статті "Що означає референдум в Великобританії для нашої політики щодо України?", повідомляють Патріоти України.

"Великобританія продовжить допомагати Україні в боротьбі з корупцією, зокрема, шляхом підтримки Генеральної прокуратури і Національного антикорупційного бюро", - повідомила Гоф.

За словами британської представниці, її держава продовжить надавати грошові кошти українській владі для підтримки реформ. Крім того, Україна як і раніше буде отримувати пакети гуманітарної допомоги для тих, кого безпосередньо торкнулося збройне протистояння в східних регіонах країни.

На думку посла Гоф, британський уряд виступило в якості одного з провідних чинників, що забезпечили сильну міжнародну реакцію, яка призвела до антиросійським санкцій.

"Військові туди ніколи не приходять": The Guardian дізнався, де в Києві ховаються від мобілізації

субота, 4 травень 2024, 14:47

Триває мобілізація в Україні, і в Києві є "острівець виживання" - житловий комплекс у заможному районі Києва, який не відвідують військові. Ухилянтів легше зловити у більш бідних районах, розповів 36-річний ІТ-менеджер Олександр, який спеціально переїх...

США нададуть Україні авіабомби, що самостійно наводитимуться на глушники GPS

субота, 4 травень 2024, 14:33

Пентагон уклав контракт з компанією Scientific Applications and Research Associates (SARA) на суму 23,5 мільйона доларів, який передбачає придбання сенсорів для пошуку засобів радіоелектронної боротьби Home-on GPS та інтеграцію голівок самонаведення зб...