Постраждав не тільки "Сєня": Нардепа Барну звинуватили в сексуальних домаганнях (фото, відео)

​Ініціатором скарги стала однопартієць Барни, нардеп Вікторія Войціцька.

На ім'я першого заступника голови комітету з Регламенту та організації роботи ВР народний депутат Вікторія Войціцька написала звернення, у якому просить заборонити Барні відвідування п'яти пленарних засідань за непристойні висловлювання на її адресу і двох її колег, також з БПП. Про це вона написала у своєму Faebook, зазначають Патріоти України.

Нардеп розмістила повний тест звернення на двох аркушах, в якому просить захистити її і нардепів Олену Сотник та Ірину Подоляк від сексистських виразів колеги по фракції БПП Олега Барни.


Войціцька розповіла, що 12 лютого поточного року, в прямому ефірі одного з телеканалів (посилання на ефір Войціцька також наводить на своїй сторінці, - ред), Олег Барна образливо висловився на адресу нардепів, коментуючи процес збору підписів за відставку уряду.

Войціцька запевняє, що своїм виступом Олег Барна зазіхнув на їх честь і гідність, як жінок. "Готель Україна, 519 номер, завжди ввечері я там знаходжуся. Заходьте, буде і корисно, і приємно", - сказав тоді Барна під час ефіру.

"Крім образи честі і гідності жінок, Барна проявив неповагу загалом до всіх народних депутатів України. Це висловлювання в будь-якій країні було б розцінено як сексуальне домагання. Що цілком стало б підставою для серйозного політичного конфлікту", - написала депутат.

Відео, посилання на яке депутат розмістила на своїй сторінці (див. на 14 хвилині):

Хочуть влаштувати "торг": Лавров висунув умову для мирних переговорів з Україною

понеділок, 6 травень 2024, 12:56

Формула миру, яку запропонував президент України Володимир Зеленський, є "русофобською та ілюзорною". Про це заявив очільник МЗС Росії Сергій Лавров журналісту боснійсько-сербського телеканалу "АТВ", передають Патріоти України. . Лавров стверджує, що М...

Буде тиснути: ЗМІ розповіли, чого очікувати, від переговорів Макрона та СІ Цзіньпіна

понеділок, 6 травень 2024, 12:30

Президент Франції Еммануель Макрон, під час візиту до Парижу китайського лідера Сі Цзіньпіна, тиснутиме на колегу, аби той змусив Російську Федерацію припинити війну проти України, передають Патріоти України з посиланням на Associated Press. Серед пи...