Потерпілий від ноги Парасюка генерал СБУ не отримає 100 тис грн

Суд відмовив у задоволенні позовних вимог Пісного до народного депутата Парасюка про захист честі, гідності, ділової репутації, спростування неправдивих відомостей та відшкодування моральної шкоди.

Парасюк б'є ногою Пісного. Фото:nbnews.com.ua

Жовківський районний суд Львівської області сьогодні, 17 лютого, відмовив у задоволенні позовних вимог заступника начальника Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ Василя Пісного до народного депутата Володимира Парасюка про захист честі, гідності, ділової репутації, спростування неправдивих відомостей та відшкодування моральної шкоди. Про це повідомили у громадській приймальні народного депутата Парасюка, передають Патріоти України.

Також Парасюк на своїй сторінці у Facebook опублікував фотокопію даного рішення суду. "Пісний подав до суду, бо виявляється, що я образив його честь і гідність. Пісний програв цей суд, бо не можна відстоювати те, чого в нього немає." - написав Парасюк.

Заступник начальника Головного управління боротьби з корупцією СБУ Пісний звернувся із позовною заявою до суду, у якій вимагав спростування інформації та відшкодування моральної шкоди через інтерв'ю Парасюка газеті "Експрес", яке було опубліковане в номері від 15 жовтня 2015 року із заголовком "Луценко проштовхує корупціонерів".

В публікації Парасюк, коментуючи призначення Пісного на вищевказану посаду в СБУ, заявив, що володіє інформацією про те, що нібито Пісний причетний до контрабанди і торгівлі посадами в міліції, де Пісний працював на керівних посадах в кількох областях України.

Окрім спростування інформації, Пісний вимагав стягнути з Парасюка 100 тис. грн моральної шкоди. У рішенні суду зазначається, що позивач може подати апеляцію на рішення суду.

Нагадаємо, 19 листопада минулого року під час засідання комітету ВРУ з питань запобігання та протидії корупції між Пісним та Парасюком виник конфлікт. Парасюк вдарив Пісного ногою в обличчя. Це сталося під час розгляду питання про звернення Парасюка стосовно призначення Пісного на відповідну посаду.

У Міноборони розповіли, скільки коштує забезпечення одного військовослужбовця ЗСУ

субота, 4 травень 2024, 10:39

Заступник міністра оборони України Юрій Джигир повідомив, що утримання одного бійця Збройних Сил України без зброї обходиться державі у 30 тисяч доларів або 1,2 мільйона гривень. Про це він розповів у коментарі Bloomberg, передають Патріоти України. "...

"Продовжує вважати": Розвідка США назвала, чого Путін боїться найбільше

субота, 4 травень 2024, 9:50

Російський лідер Володимир Путін відчуває "параноїдальний страх" через нібито намір Заходу обмежити владу РФ у світі. Саме це змусило його витрачати історично рекордні суми на мілітаризацію РФ. Таку думку висловила директорка Національної розвідки США...