Потрібний уряд народної довіри: Саакашвілі закликав Раду не голосувати за новий уряд

Проблема полягає в підході президента України Петра Порошенка до внутрішньополітичних процесів в країні та реформ, вважає голова Одещини.

Прес-конференція Саакашвілі. Фото: скріншот

Голова Одеської обласної державної адміністрації (ОДА) Міхеїл Саакашвілі закликав Верховну Раду України не голосувати за призначення нового складу Кабінету міністрів. Про це він заявив на прес-конференції, яку транслював телеканал 112 Україна, повідомляють Патріоти України.

"Ми вимагаємо припинити цей міжсобойчик та договорняк, який ведеться з приводу уряду. Я закликаю депутатів не голосувати за цей уряд у таких умовах, які пропонують, хочуть всучити Україні уряд, який спочатку буде недієздатним, корумпованим і служитиме кланам олігархів, а не народу", - сказав Саакашвілі.

Він зазначив, що проблема також полягає в підході президента України Петра Порошенка до внутрішньополітичних процесів в країні та реформ.

"Я звертаюся в першу чергу до президента України і до парламенту. Після того, як Яценюк пішов унаслідок того, що ми розгорнули по всій Україні антикорупційний рух, це не вирішення проблеми. Проблема не лише в Яценюку. Проблема в політичному класі і проблема також у підході президента України до процесів всередині країни та до процесу реформування", - підкреслив голова ОДА.

Як повідомлялося раніше, під час прес-конференції Міхеїл Саакашвілі виступав із заявами щодо політичної ситуації, що склалася в Україні.

Південна Корея розповіла, скільки снарядів отримала Росія від КНДР

неділя, 12 травень 2024, 23:55

Із вересня 2023 року Північна Корея відправила в Росію близько 6700 контейнерів зі снарядами. Про це пише Yonhap із посиланням на міністра оборони Південної Кореї Шин Вон Сіка, передають Патріоти України. Шин Вон Сік оцінив, що Північна Корея відправил...

Окупанти наступають на північний захід від Липців - ОСУВ "Хортиця"

неділя, 12 травень 2024, 23:44

Станом на вечір неділі 12 травня російська окупаційна армія веде наступальні дії на північний захід від Липців Харківської області. Про це повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. "Наразі російська армія проводить наст...