"Поважають і люблять силу. Дуже люблять! Люблять коли їх роблять нічим", - блогер про кримчан

Крим не втрачено остаточно, переконаний автор.

Ілюстрація: ЖЖ

"Їхав поїздом Херсон-Київ минулої середи на Київ. З Херсона в одне зі мною купе потрапило дві жінки з Криму. Від самого початку від 7-ї вечора до 12-ї говорили про політику, про Крим, Україну, Росію", - пише на своїй сторінці в Фейсбук Олександр Таранишин, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Довго й багато говорили. А! Одна десь мого віку, лікар, доця у Голандії живе. Доця за Україну. Одна молода, років 25. Чого їхала до Києва - не сказала. Словом, спочатку стєнанія про то, що як їм важко, що як їх Україна ображає, що "крисчанами" обзиває, виїхати нікуди не можна, свєт вирубила, а тепер уже майже не відключають, і скоро буде все добре.

Потім, про то, що ціни у них з нами однакові, правда, українські смачніші. АВК і Рошен особливо, але "Бабаєвскій" - це не гірше! Але, зарплати які хороші. А до 2018-го бюджетники отримують компенсацію перехідного періоду - це просто вещь! А ще ціна на газ у них просто чудова: обидві похвалились, що платять за газ десь по 300 рублів!

А потім хвалились, як ходили на референдум, як стояли у черзі, як було все добре організовано. І що вони зробили свій вибір. І, що у когось там знайомий, який сам із Криму, але прописка не кримська міліція на референдум не пустила...

І, що Путін робить Росію великою. І сильною. Бо без армії нічого не буде. "От у нас не було армії, от Крим Росія і забрала!" (Каша в головах конкретна - вони то Росія, то Україна). А "Беркут" на Майдані теж загинув. І вони долг іспольнялі. І, якби не Путін було б як в Одесі. А Україна готувала бази в Криму для НАТО.

Он за Ющенка там російські морпіхи на навчання приїзджали! Я їм так трішки мізки промив.Слухали уважно. Сказав, щоб вирощували квіти, які вони повинні будуть кидати на броню танків НАТО, які зайдуть туди, як сила тимчасового періоду, поки війська РФ вийдуть - щоб наші їх не повбивали. Вони такі: "Тільки не НАТО! Нехай уже наші!" (Наші! - кажу у них там роздвоєння у головах чиї вони). А я їм: "тоді першими зайдуть "Правий Сектор!" Вони: "ні, краще вже Армія"

Висновки:

- Крим не втрачено остаточно

- Поважають і люблять силу. Дуже люблять! Люблять коли їх роблять нічим. Значить, треба ставати сильними

- Наше врєм'я прідьот з 2018-го, коли кримчани перестануть отримувати доплату

І головне:

- треба вимкнути їм наш телевізор!!! Краще вже РашаТВ. Вони дивляться наше ТВ. Прекрасно знають, що відбувається. Дуже люблять Шустера. Але, наше ТВ просто знищує будь-яке бажання бути з Україною. Вони на нашому ТВ отримують підтвердження для себе того, що зрадили Україну.

Десь так.

Росія планує відправити в Україну понад тисячу "священників" РПЦ – ЦНС

субота, 4 травень 2024, 12:22

Росія планує відправити у зону бойових дій понад тисячу так званих "священиків" РПЦ. Вони, за задумом керівництва цієї структури, надаватимуть "духовну допомогу" російським окупантам, що вбивають людей на території чужої країни, передають Патріоти Укр...

Ймовірно, разом із F-16: Колм України може отримати нові системи Patriot

субота, 4 травень 2024, 11:56

Близько 70 українських військовослужбовців вирушили до Німеччини, щоб пройти півторамісячний курс навчання на зенітних ракетних комплексах Patriot. Очікується, що ці системи ППО прибудуть на поле бою в Україну вже наприкінці червня. На Заході прогнозую...