Поверни борг: На скандального нардепа подали позов до суду

Крім Євгена Дейдея, відповідачем у справі є і його дружина Інга.

Євген Дейдей. Фото:УНІАН

Бізнесмен Ігор Лінчевський звернувся з позовом до Печерського районного суду Києва з вимогою до народного депутата від "Народного фронту" Євгена Дейдея повернути заборгованість. Про це свідчать дані Державної судової адміністрації України, передають Патріоти України з посиланням на канал 2424.

Крім Євгена Дейдея, відповідачем у справі є і його дружина Інга. Позов поданий 23 жовтня 2017 року, однак провадження поки не відкрито.

Саме Ігоря Лінчевського, який є його однопартійцем, Євген Дейдей вказав як особу, у якої позичив 3,5 мільйона гривень, коли Генпрокуратура і НАБУ запідозрила депутата в незаконному збагаченні на 5 мільйонів гривень.

За останні 9 років нардеп разом з дружиною заробили 1,5 мільйона гривень. У той час в родині з'явилося майна на 6 мільйонів гривень. З 2016 Дейдей придбав 2 елітних позашляховики, вартість яких понад 3 мільйони гривень. І обидва записані на його дружину.

Також дружина нардепа має у власності дві елітні квартири в Одесі. Журналісти знайшли ще одну в Києві площею понад 100 квадратних метрів теж в елітному районі.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...