Повінчані з брехнею назавжди: "Мер" Донецька захистив фейкову дисертацію

Фейковий мер Донецька Мартинов в фейковому університеті захистив фейкову дисертацію і став фейковим доктором наук.

Фейковий мер Донецька Ігор Мартинов. Фото: Фейсбук.

Так званий мер окупованого Донецька Ігор Мартинов захистив «докторську дисертацію», яку не визнає жодна наукова спільнота в світі. Про це він написав у Facebook, передають Патріоти України.

«Сьогодні захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня доктора економічних наук в Донецькому національному університеті економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського», - похвалився він.

Ситуацію роз'яснив відомий журналіст і блогер Денис Казанський.

«Фейковий мер Донецька Мартинов в фейковому університеті захистив фейкову дисертацію і став фейковим доктором наук. Яка весела гра. Круто люди живуть. Самі собі придумали республіку, медалі, ордени, наукові ступені, статуси. Один одного нагороджують, екзаменують, підвищують у званнях. І реально на фотках такі особи серйозні, ніхто навіть не заржав», - коментує він.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...