Позиція "Самопомочі" наразі безвідповідальна, - Найєм (відео)

Найєм зазначив, що дуже розчарований позицією "Самопомочі".

Мустафа Найєм. Фото: 2000.ua.

Позиція "Самопомочі" у вирішенні політичної кризи, зокрема намір залишатися в опозиції, дуже безвідповідальна. Про це в ефірі телеканалу 112 Україна заявив народний депутат (БПП) Мустафа Найєм, передають Патріоти України.

"Ми всі здогадалися, які вони хитрі. Хитрість була в тому, що ми не входимо в коаліцію, не беремо відповідальність, але ми проголосуємо за прем'єра Яресько. Але проблема в тому, що якщо ти не входиш у коаліцію, ти не можеш висувати прем'єра, коаліції немає. Вони таким чином всіх підвісили на гачок. Це дуже безвідповідально і дуже негарно", - зазначив він.

Найєм зазначив, що дуже розчарований позицією "Самопомочі". "Якщо б фракція "Самопоміч" ще 2-3 тижні тому чітко сказала, що вони підтримують варіант Яресько, я думаю, що у БПП і НФ не було варіантів, і вони б увійшли", - сказав він. Як повідомлялося, Радикальна партія і "Самопоміч" мають намір залишатися в опозиції по відношенню до коаліційних переговорів. "Батьківщина" вимагає гарантій ухвалення 18 законопроектів для вступу в коаліцію.

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...

Удар по авіабазі "Кущевська": Розвідка Британії оцінила, до чого призведе розосередження літаків Росії

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:30

Впродовж тижня українська атака на російську авіабазу "Кущевська", ймовірно, призвела до того, що приблизно 40 літаків різних типів були виведені з цього району. Їх розподілили між кількома аеродромами. Про це пише Міноборони Великої Британії, передают...