Прагнення справедливості, ревнощі за шефа чи пряма вказівка? Телеканал Садового поцікавився елітною нерухомістю Гриценка

Трикратний відрив у симпатіях виборців не може не хвилювати мера Львова та його оточення. І йдеться звісно вже не про президентські перегони, а осінні, парламентські.

Маєток родини Гриценків у селищі Конча-Заспа24 канал влаштував інформаційну атаку на кандидата у президенти Анатолія Гриценка. Схоже шансів на об'єднання "Самопомочі" та "Громадянської позиції" напередодні парламентських виборів вже не існує, зазначають Патріоти України.

Цього разу Гриценкові дісталося за елітну нерухомість, котру на думку авторів розслідування, кандидат приховує від громадськості. Журналісти 24 каналу нагадують, що в декларації кандидата за 2018 рік вказано, що майже все майно Анатолія Гриценка записане на його дружину – журналістку Юлію Мостову. Загалом, жінка політика володіє 5-ма квартирами в Києві, двома земельними ділянками в Обухівському районі та елітним маєтком в Конча-Заспі площею 374,4 кв. метри, який сам Гриценко називає дачею. Будинок розташований на березі затоки Дніпра на "Великій дамбі", а сусідами політика є Ринат Ахметов, Сергій Льовочкін, Вадим Новинський, також неподалік проживає Юлія Тимошенко. Журналісти акцентують увагу, що на "дачі" Гриценка є баскетбольний майданчик, відкрита альтанка з ігровим будинком та навіть власне озеро з декоративним мостом.

Журналісти 24 каналу здивовані такими активами дружини політика і вважають, що Гриценко таким чином приховує власну нерухомість від громадськості. В 2017-му році екс-міністр офіційно отримав лише 139 620 гривень пенсії та 14 885 гривень зарплати – він працює викладачем у Києво-Могилянській академії. Ще 178 тисяч гривень лідер "Громадянської позиції" отримав у вигляді процентів від вкладу в "Ощадбанку".

Нагадаємо,Центр Розумкова оприлюднив свіжий рейтинг кандидатів у президенти, де відповідно, у Гриценка та Садового 5,9% та 1,9% підтримки виборців.

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...