"Правят чужие, приблудные и пришельцы": Соратник Януковича на пропагандистському шоу росТБ зганьбився недолугою заявою про Україну (відео)

Екс-регіонал на ток-шоу одного з кремлівських "пропагандон*в" Соловйова представляв так званий "комітет порятунку України", співзасновником якого також є ще один втікач до РФ - "кровосіся" Азаров.

Володимир Олійник. Фото:скрін відео

На сьогоднішній день Україною правлять "чужі, приблудні і прибульці". Про це заявив екс-нардеп від Партії регіонів Володимир Олійник на пропагандистському шоу Соловйова на росТБ, передають Патріоти України.

"Чужие — что это такое? Казалось бы, граждане Украины. Ну и что? Разве в годы Великой отечественной войны не граждане СССР были полицаями и издевались над украинским народом? Они так издевались, что фашисты отдыхали, потому что они издевались еще вдвойне!

Со второй стороны — пришельцы. Это те, которые присланные. Реально американцы управляют, министры — граждане США, прибалты и так далее. И приблудные, как Саакашвили, ходил-ходил и прибился. Его дальше вытолкнули. Украиной не правят украинцы с точки зрения национальных интересов!" - заявив Олійник в ефірі телеканалу "Росія 1".

Таким чином соратник Януковича прокоментував роботу в українських органах влади вихідців з інших країн. Спіч Олійника можна подивитися з 1:23:00

Путіну "це не повинно зійти з рук": Шольц заявив, що війна в Україні може затягнутися

субота, 20 квітень 2024, 17:28

Близькі країни до Росії мають сумніви, що війна в Україні має якийсь сенс для Кремля, однак війна може затягнутися. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, пише DW, передають Патріоти України. "У світі немає практично жодного глави уряду, який вір...

Почалися проблеми: Виробництво зброї в Україні сповільнюється з двох причин, - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 17:22

Українські підприємства з виробництва зброї, які з'явилися після початку повномасштабного вторгнення РФ, шукають фінансування і побоюються стати ціллю ракетних атак окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За словами журналістів,...