​"Правий сектор" зробив заяву з приводу підриву ЛЕП в Крим

Організація "Правий сектор" зробила заяву з приводу електроопор, які були підірвані на кордоні з окупованим Росією Кримом.

Патріоти України цитують повідомлення опубліковане на офіційному сайті руху.

Як стало відомо, сьогодні (20 листопада.-ПУ) близько 5-ї години ранку невідомими особами було пошкоджено 4 опори ЛЕП: 1 - неподалік від Чонгару, та 3 - в районі Чаплинки.

Близько 9-ї години ранку, коли на місце подій прибули наші оперативні групи для з'ясування обставин, виявилося що 2 опори впали повністю, а 2 інші отримали пошкодження.

Наразі представники Оперативного Штабу Блокади Криму, кримськотатарські активісти, представники "Меджлісу", а також бійці ДУК ПС та інших добровольчих формувань взяли аварійні ділянки біля пошкоджених електричних опор під охорону з метою забезпечення громадського порядку та безпеки місцевого населення.

"Правий сектор" непричетний до пошкодження ЛЕП. Одначе ми хочемо вірити, що невідомі патріоти, які це здійснили — чи то кримські татари, чи то українці — діють так, бо прагнуть зробити реальний внесок у визволення Криму і розуміють, що режим Порошенка в цьому незацікавлений.

Проте, ми не виключаємо, що пошкодження електричних опор на території проведення операції є спробою створення штучного приводу необхідного для легітимізації силового розгону так званого "Кримського Майдану", який відчутно б'є по кишенях олігархів та корумпованих посадовців.

Так чи інакше, ми констатуємо той факт, що всі ці дії не дають результатів в реформуванні державної політики — на Банковій, як і раніше, не зацікавлені в реальних кроках по звільненню окупованих українських територій. Навпаки, Банкова продовжує вести Україну шляхом мінської ганьби.

Сьогодні стає все більш переконливою думка, висловлена Командиром ДУК Андрієм Стемпіцьким: дорога до вільного Донецька і вільного Сімферополя лежить через революційний Київ!

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...