Хіти тижня. Незважаючи на вимогу командувача ООС генерала Наєва: "Правий сектор" відмовився залишати зону бойових дій, доки російські окупанти топчуть українську землю (відео)

У той же час в ПС заявили, що добровольці завжди погоджують свої дії з ЗСУ.

Командир добровольчого українського корпусу «Правий сектор» Андрій Стемпіцький. Фото: Україна молода

«Правий сектор» не покидатиме зону АТО, незважаючи на вимогу генерала Сергія Наєва. Про це заявив командир добровольчого українського корпусу «Правий сектор» Андрій Стемпіцький, передають Патріоти України.

«Добровольці покинуть зону АТО тільки тоді, коли будуть відвойовані ті території, які окуповані Російською Федерацією. У тому числі і Крим, - сказав він.

У той же час командир роти ДУК ПС Дмитро Коцюбайло заявив, що добровольці завжди погоджують свої дії з ЗСУ. "Ми завжди готові посилити будь-яку бригаду, будь-яку ділянку лінії, де ми потрібні. Всі наші дії, які ми робили, робимо і будемо робити будуть повністю узгоджені зі Збройними силами України", - сказав він.

За даними штабу ООС зараз в рядах ЗСУ служать трохи більше трьох десятків бійців ДУК ПС.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...