Прем'єріада триває: У "Народному фронті" звинуватили БПП в затягуванні призначення нового глави Кабміну

Президентська сила ніяк не може визначитися з єдиним кандидатом.

Ілюстрація: ЖЖНародний депутат фракції "Народний фронт" Олександр Кодола прокоментував обстановку в парламенті. Він заявив, що головним винуватцем затримки формування нового уряду є Блок Петра Порошенка, який до цих пір не може визначитися з вибором кандидата на посаду прем'єр-міністра,повідомляють Патріоти України.

Кодола вважає, що парламенту давно пора перейти до дій і формування нового Кабінету міністрів. Нардеп зазначив, що для якнайшвидшого виходу країни з політичної кризи, необхідно якомога швидше перейти до голосування, і його партія повністю до цього готова.

Головною причиною, по якій затримується голосування, Кодола вважає внутрішні неузгоджені дії в БПП. За його словами, члени блоку "Солідарність" до цих пір не визначилися з кандидатом на пост прем'єр-міністра.

Нагадаємо, що раніше нинішній прем'єр Арсеній Яценюк прийняв рішення про відставку. На тлі цього в парламенті почалася підготовка до формування нового кабінету міністрів. Одним з головних претендентів на цей пост є Володимир Гройсман. Очікується, що сьогодні повинна бути виставлена кандидатура на пост нового прем'єр-міністра України.

Окупанти вдарили по Слов'янській ТЕС (фото)

неділя, 5 травень 2024, 18:28

«Сьогодні 5 травня о 10:35 розпочався обстріл Слов'янської ТЕС Донбасенерго. Під час обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції», – зазначив він. Він додав, що російські військові завдали удару чотирма касетними ракетами з РСЗВ «Смерч» ...

Москва намагається тиснути на "всіх напрямках": Росія готує диверсії по всій Європі, - FT

неділя, 5 травень 2024, 17:48

Росія активно готується до проведення диверсій, зокрема, вибухів та підпалів на території Європи. При цьому, її не бентежать можливі жертви серед цивільних. Про це пише FT, передають Патріоти України. Акти саболтажу уже відбувається. Розвідки країн Євр...