"Превед, Медвед": На саміті "Росія АСЕАН" тайці образили прем'єр-міністра Росії (відео)

Тайський перекладач назвав Прем'єр-міністра Росії "Медведом".

"Превед, Медвед!". Тайський перекладач обмовився, назвавши Д.Медведєва  Медведом. Фото: rusvesna.su.

19 травня на саміті "Росія АСЕАН" (Асоціація держав Південно-Східної Азії) перекладач глави уряду Таїланду Прают Чан-Оча назвала прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва "Медведом". Про це пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Ми вдячні Його Високоповажності пану Медведу за надання дуже теплого прийому". Така обмовка, як пишуть журналісти, насмішила президента РФ Володимира Путіна і главу МЗС РФ Сергія Лаврова.

Відео з обмовкою тайців опубліковано на YouTube.

Нагадаємо, що "Превед, Медвед" - іронічний інтернет-мем, який нерідко згадують і в зв'язку з прізвищем російського прем'єра.

Як повідомлялося раніше в ЗМІ, делегація Таїланду, яка прибула в Сочі для участі в саміті "Росія - АСЕАН" змусила чекати президента РФ Володимира Путіна перед зустріччю лідерів двох країн.

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...

Знищили зерно для Азії та Африки: РФ вдарила по порту Південний на Одещині

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:29

Балістичний удар, який 19 квітня російські окупанти завдали по морському порту "Південний" (Одеська обл.) знищив аграрну продукцію, яка призначалася для країн Азії та Африки, інформують Патріоти України. Як повідомили у Міністерстві відновлення України...