Президент нарешті зібрав очільників ГПУ та НАБУ на "мирну конференцію". Луценко вже коментує

Порошенко вирішив втрутитися у конфлікт між відомствами, щоб пояснити, що у них спільні цілі та спільна відповідальність перед країною.

Порошенко втрутився у конфлікт ГПУ-НАБУ, Ілюстрація:zn.ua

Президент Петро Порошенко зібрав силовиків на нараду через інцидент між Генпрокуратурою і Національним антикорупційним бюро України. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook генпрокурор Юрій Луценко, інформують Патріоти України.

"У зв'язку з інцидентом 12.08 працівників НАБУ і ГПУ сьогодні після повернення зі службового відрядження разом з радником ГПУ, екс-помічником федерального прокурора США Богданом Вітвицьким провів заслуховування пояснень заступника генпрокурора Юрія Столярчука та начальника департаменту Володимира Гуцуляка.

Потім зустрівся з Президентом і керівниками всіх правоохоронних структур. Завершив день нарадою з керівниками НАБУ і САП. Рішення підтвердили, що у нас спільні цілі і спільна відповідальність. Завтра разом проведемо брифінг," - констатував Луценко.

Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник дав пояснення

четвер, 2 травень 2024, 7:15

Знищення Силами оборони України російських НПЗ може вплинути на бойові дії. Задля цього треба, аби відбулося щось схоже до подій Другої світової війни, коли американці знищили 12 заводів німців. Таку думку у ефірі "1+1" в межах телемарафону висловив ві...

"Проблема в тому...": Експерт розповів, що потрібно ЗСУ для перехоплення Х-101 і "Калібрів"

четвер, 2 травень 2024, 6:22

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко розповів, що, окрім F-16, допоможе Україні знищувати крилаті ракети Х-101 і "Калібр", передають Патріоти України. "Застосування авіації, для перехоплення Х-101 і КРМБ "Калібр" не є чимось унікальним і це...