Президент Південної Кореї прикупила для співробітників своєї адміністрації 364 упаковки "Віагри"

​Таке оголошення прозвучало в розпал корупційного скандалу, пов'язаного з втручанням близької подруги чинного президента країни Пак Кин Хе в державні справи Південної Кореї.

Пак Кин Хе. Фото: Reuters.

Адміністрація президента Південної Кореї Пак Кин Хе підтвердила закупівлю 364 упаковок лікарського препарату "Віагра" і іншого схожого з ним препарату, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Віагра" використовується для лікування еректильної дисфункції.

В адміністрації президента повідомили, що "Віагра" була закуплена в грудні минулого року для співробітників адміністрації президента. Як уточнюється в заяві, препарат використовують для лікування симптомів високогірної хвороби при відвідуванні високогірних регіонів і країн.

Оголошення прозвучало в розпал корупційного скандалу, пов'язаного з близькою подругою чинного президента країни Чхве Сун Сіль. Сун Сіль нещодавно звинуватили у використанні її впливу на президента для отримання особистої вигоди і в шахрайстві.

За версією слідства, вона змусила 53 компанії перерахувати в цілому 77,4 мільярда вон (більше 65 мільйонів доларів) в два некомерційних фонди, які вона контролювала.

Крім того, ходили чутки, що президент Пак Кин Хе могла брати участь в якихось релігійних ритуалах з Чхве Сун Сіль, яка є дочкою лідера однієї з релігійних сект країни.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...