Президент Татарстану обурений нахабністю Москви (відео)

За його словами, Кремль забирає купу грошей з регіону.

Рустам Мінніханов. Фото: ivolin

Президент Татарстану Рустам Мінніханов обурився, що з бюджету республіки Москва вилучає величезні кошти і перерозподіляє на користь дотаційних регіонів. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Хвилю".

"В односторонньому порядку приймаються рішення на федеральному рівні, ніяких узгоджень. Плюс робиться спроба змінити співвідношення по співфінансуванню. Той, хто добре працює, вони взагалі не повинні отримувати федеральних субсидій. Це взагалі дурниці. Куди країна йде? Ми ж федеративна держава, як ми можемо не брати участь у федеральних програмах", - заявив він.

"Розкуркулення вже було, ми бачили наслідки. Якісь рішення повинні бути узгоджені, підраховані, а не в односторонньому порядку", - резюмував Рустам Мінніханов.

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...

Знищили зерно для Азії та Африки: РФ вдарила по порту Південний на Одещині

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:29

Балістичний удар, який 19 квітня російські окупанти завдали по морському порту "Південний" (Одеська обл.) знищив аграрну продукцію, яка призначалася для країн Азії та Африки, інформують Патріоти України. Як повідомили у Міністерстві відновлення України...