Президентом Росії може стати завзятий противник анексії Криму

Політик Явлінський вважає, що необхідно провести повторний кримський референдум.

Крим - це Україна". Фото: "WE LOVE UA"

Опозиційна партія «Яблуко» висунула кандидатом в президенти Російської Федерації Григорія Явлінського Як повідомляє «Комсомольська правда», сьогодні в Москві був відкритий «Перший форум довірених осіб кандидата на посаду президента РФ Григорія Явлінського», в ході якого партія оголосила про старт його передвиборної кампанії. Новину передають Патріоти України.

«Найголовніше, що може запропонувати партія, – кандидата на пост президента, який знає, що потрібно зробити, щоб вивести країну з того стану, в якому вона зараз знаходиться», – зазначила голова партії Емілія Слабунова, додавши, що у політичної сили є значний політичний досвід.

Так, згідно з проголошеним маніфесту, армія буде повністю переведена на контрактну систему, а також буде проведена реформа її забезпечення . Нагадаємо, що Явлінський є затятим противником анексії Криму. На його думку, «кримський консенсус» загрожує Росії великими проблемами. Що б цього уникнути, на думку політика, слід скликати міжнародну конференцію по статусу Криму, а також провести повторний референдум.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...