Президентська гонка: Трамп наздоганяє Клінтон, - опитування Reuters

Хілларі Клінтон випереджає свого суперника республіканця Дональда Трампа всього на 5%.

Д.Трамп і Х.Клінтон. Фото: АР.

Кандидат в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон випереджає свого суперника республіканця Дональда Трампа всього на 5%. Про це свідчать дані останнього опитування Reuters/Ipsos, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Згідно з результатами, близько 44% потенційних виборців заявили, що проголосували б за Клінтон, 39% готові віддати свої голоси за Трампа.

За даними минулого щотижневого опитування, результати якого були опубліковані в четвер, 27 жовтня, Клінтон випереджала Трампа на 6%.

Опитування було проведено онлайн в період з 26 по 30 жовтня в 50 штатах США. У ньому взяли участь 1264 респондента. Похибка склала 3%.

Зниження рейтингу Клінтон пов'язано з новими заявами ФБР про її електронне листування.

Як повідомляли Патріоти України, ФБР не знайшло зв'язків Дональда Трампа з Кремлем.

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...