"Прізвище зміни!": Донецька вата після концерту во славу "Новоросії" мало не натовкла пику Денису Майданову

За 100 тисяч рублів "моральної шкоди" Майданов погодився "забути" про інцидент.

Денис Майданов часто тішить мешканців "динири" своїми виступами. Фото: Правда ДНР.

Російського співака на ім'я Денис Майданов, який виступив зі своєю групою "Термінал D" в Донецьку, ледь не побили в ресторані через прізвище. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив відомий лікар з Єнакієвого Олександр Чернов, передають Патріоти України.

"Не щастить окупованому Донецьку з "зірками"! 24.12 після концерту в Центрі Слов'янської Культури вихвалявший 2 роки "Новоросію" дуже умовно-знаменитий співак з РФ Денис Майданов в ресторані ледь не отримав по пиці від п'яної місцевої вати. Кричали: "Прізвище поміняй! Нацик! МГБ, прошерсти його!", - написав Чернов.

Він розповів, що врятували "зірку" від розгніваних "місцевих" самі ж "орки", які опинилися в ресторані.

"Вони, як і водиться після чергового гумконвою з РФ, отримали зарплати, і супермаркети і кабаки Донецька і Макіївки в ті дні зробили на них виручку ... Однак, образа у Дениски - залишилася. Витребувати у організаторів концерту в особі колишнього міністра культури "ДеНеРе", а нині директора філармонії і найдорожчого місцевого виконавця (тариф від 100 тис.руб. за концерт!) і фактично єдиного музпродюсера в недореспубліці Парецького - додатково 100 тис. рублів, Майданов погодився (поки) про "інцидент" не поширюватися", - уточнив Чернов.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...