Про хунту, Конституцію України і дебіла: Кіля Азіров розійшовся не на жарт

Екс-прем'єр дивиться у далеке майбутнє та сподівається, що років через 50 спецслужби розсекретять документи і "все остаточно стане на свої місця".

М.Азаров. Фото: Аргумент.

Прем'єр-міністр України часів Януковича Микола Азаров прокоментував на сторінці у Facebook заяву голови Верховної Ради Андрія Парубія стосовно можливості розміщення в Україні американських військових, повідомляють Патріоти України.

"Цей дебіл, який за всі ці роки не зумів вивчити Конституцію України, яка прямо забороняє розміщення іноземних баз на її території, вважає, що розміщення військових баз США зміцнить (?) суверенітет і незалежність України", - написав Азаров.

Екс-прем'єр пригадав у цьому контексті Євромайдан, під час якого він втік. На думку Азарова, метою подій зими 2014 року було проникнення американських спецслужб до України.

Крім того, приятель Януковича дивиться у далеке майбутнє та сподівається, що років через 50 спецслужби розсекретять документи і "все остаточно стане на свої місця".

Як повідомляли Патріоти України, Микола Азаров висловив свою думку стосовно введення безвізового режиму з ЄС та знайшов у цьому виключно негатив.

Вбивство мало відбутись у Польщі: Затримано чоловіка, який готував замах спецслужб РФ на Зеленського

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:23

Українські правоохоронці в співпраці з органами правопорядку Республіки Польща затримали громадянина Польщі за підозрою у готовності діяти на користь спецслужб Російської Федерації, який пропонував замах на президента Зеленсько, повідомляє генпрокурату...

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставки Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...