Проблема номер один: у Центрі протидії корупції розповіли,що чекає Україну у разі провалу відставки Шокіна

Весь цивілізований світ вже давно висловив свою позицію, що теперішній Генпрокурор повинен піти зі своєї посади.

Віктор Шокін. Фото:obozrevatel.com

Якщо Верховна Рада України не проголосує за відставку Генерального прокурора Віктора Шокіна, це посилить внутрішню політичну кризу і стане проблемою для України також на міжнародному рівні. Про це в ефірі 5 каналу розповіла член правління ГО "Центр протидії корупції" Олександра Устинова, передають Патріоти України.

"Якщо за це не буде проголосовано, то, я думаю - це стане проблемою номер один в Україні, про яку говоритимуть не тільки в Україні. І буде стояти не 200-300 чоловік під Адміністрацією президента, а вже тисячі.

І говорити про це буде весь цивілізований світ, тому що і американське посольство, і європейське представництво вже давно висловило свою позицію, що Шокін повинен піти зі своєї посади", - заявила Устинова.

"Створити пусті міста, пусті міста легше займати": Козій пояснив, що стоїть за нагнітанням чуток про плани РФ на Одесу

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:30

Останніми днями війська РФ посилили атаки на Одесу - по місту бʼють балістичними ракетами. Першочергова мета таких дій ворога - не окупація міста, а створення в ньому таких умов, аби люди з нього тікали, передають Патріоти України. Про це в інтервʼю OB...

Кремль кидає у бій нові бригади: Жданов назвав напрямок головного удару РФ

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:22

Основним завданням російських окупантів може бути розтягування резервів Сил оборони України, заявив військовий експерт, полковник запасу Олег Жданов, передають Патріоти України. "Найімовірніше, саме Авдіївський напрямок вони вважатимуть напрямком голов...