"Прокляті американці" відібрали у Чуркіна віллу

В межах санкцій проти РФ з США вислано 35 дипломатів та закрито два диппредставництва, одне з яких виявилося дачею Чуркіна в штаті Нью-Йорк.

В.Чуркін. Фото: Подробности.

Другий об'єкт, який відібрали у російських дипломатів в США, виявився дачею представника РФ в ООН Чуркіна в штаті Нью-Йорк. Про це повідомили кореспонденти видання Times, передають Патріоти України.

Нагадаємо, що вчора президент Обама оголосив про введення нових санкцій проти Росії у зв'язку з хакерськими атаками на виборчу систему США і Демократичну партію.

За останніми даними з США вислано 35 співробітників дипмісій і закрито два дипломатичних представництва. Одним з них і була заміська резиденція Чуркіна.

"Як тільки ви починаєте...": Київ має нестандартно реагувати на тактику Путіна, - швейцарський експерт

субота, 20 квітень 2024, 7:38

Відео з фронту свідчать про те, про що вже давно говорять військові експерти, Росія має проблеми з постачанням достатньої кількості матеріалів для війни в Україні, передають Патріоти України. На кадрах видно, як російські військові пересуваються прифро...

Ситуація патова для всіх? Росіяни посилюють мобілізацію для наступу, але їм це може не допомогти, - ISW

субота, 20 квітень 2024, 7:30

Російські війська посилюють криптомобілізацію напередодні очікуваної наступальної операції влітку 2024 року. Однак їм буде складно швидко створити ефективні резерви на оперативному і стратегічному рівнях через великі втрати на фронті в Україні та у вип...