"Прошла любовь, завяли помидоры?": У РФ вже заговорили про Сирію без Асада

Дмитро Медведєв заявив, що допускає виникнення за підсумками переговорів в Сирії повністю нового уряду, без участі нинішнього президента.
Росіяни вже припускають, що можна не підтримувати Асада? Фото: Газета.Ru.

Дмитро Медведєв допустив дострокове завершення президентської каденції Башара Асада. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на "Русскую службу BBC".

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв заявив, що зміна влади в Сирії повинна відбутися політичним шляхом і що в результаті Башар Асад може піти з поста. Однак зараз, зазначив прем'єр, Асад є "єдиним легально діючим органом влади в Сирії".

"До нього можна по-різному ставитися: хтось його любить, хтось його не любить. Питання не в цьому. Питання в тому, що в даний момент він єдиний легально діючий орган влади в Сирії, легітимний президент ", - заявив Медведєв в інтерв'ю Другому телеканалу Ізраїлю напередодні свого візиту в цю країну.

Медведєв додав, що допускає виникнення за підсумками переговорів в Сирії повністю нового уряду, без участі нинішнього президента. "Повинна виникнути нова політична конструкція. Чи буде в ній місце для Башара Асада або ще кого-то, ми не знаємо, це не наша справа, нехай вирішують самі сирійці", - сказав він.

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...

Ситуація складна: Бійці ЗСУ готуються до боїв у самому місті Часів Яр, - боєць ЗСУ

вівторок, 23 квітень 2024, 15:39

У районі Часового Яру на Донеччині ситуація залишається складною. Бійці ЗСУ готуються до боїв у самому місті, а в районі Іванівського українські захисники стяглися з кількох позицій. Проце повідомляє боєць 210-ї ОСБр "Берлінго" з позивним "Балу", перед...