Хіти тижня. "Яєць не вистачить!": Пропагандиста Кремля публічно принизили за погрози Україні (відео)

Володимир Соловйов пригрозив введенням російських військ на всю території України в разі перемоги на виборах чинного президента Петра Порошенка.

Володимир Соловйов. Фото: скріншот з відео.

Топ-пропагандист Кремля Володимир Соловйов пригрозив Україні сирійським сценарієм, однак отримав жорстку відсіч від гостя в його студії. Суперечка у рупора Кремля відбулася з українським політологом Василем Вакаровим в ефірі телеканалу "Росія 1", передають Патріоти України.

Все почалося з того, що Соловйов пригрозив введенням російських військ на всю території України в разі перемоги на виборах чинного президента Петра Порошенка. "Якщо він стане президентом України, це нам повністю розв'язує руки. Пояснюю: ми будемо діяти за прецедентом Сирії. Коли США не визнали президентом Асада і ввели на його територію війська, тому що вони взагалі не розуміють, із ким говорять і вважають, що там банди. Ми, бачачи "Азов" і всі ці ваші, вважаємо їх бандами, ми не визнаємо Порошенка і рахуємо, що в праві за прецедентом діяти так, як вважаємо за потрібне", — самовпевнено висловився пропагандист.

Однак Вакаров дав йому відсіч, яскраво відповівши на прямі погрози путінського глашатая територіальній цілісності України. "Я не думаю, що яйця у вас такі сильні, щоб ви могли війська ввести в Україну", — звернувся він до Соловйова.

Стьоб українця вивів пропагандиста із себе, і він, не приховуючи нервозності, продовжив агресивні випади на адресу України. "Якщо говорити, чи є яйця у Росії, вам перерахувати список дегенератів, які в цьому сумнівалися? Коли ви щось там заявляєте, хочу нагадати, що в Сирії ми показали, як дуже малою кількістю дуже ефективно воюємо!" — їдко огризнувся Соловйов.

Джерело: Обозреватель

"Проблема в тому...": Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту без прикриття іншими ЗРК, - експерт

середа, 24 квітень 2024, 16:22

Системи Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту, не прикриваючи їх іншими зенітно-ракетними комплексами. Такою думкою в ефірі телеканалу FREEДОМ поділився військовий аналітик, ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман, пере...

Уже сам факт "зіпсував" все: Опозиціонер розповів, що найбільше налякало Путіна перед інавгурацією

середа, 24 квітень 2024, 15:57

У Росії 7 травня 2024 року запланована інавгурація Владіміра Путіна. На цю подію у російської пропаганди були великі плани, але Україна отримає довгоочікувану військову допомогу від США - 61 мільярд доларів, що може змінити ситуацію на фронті, передаю...