Просто "денег нет": У мережі висміяли "масовий" мітинг на підтримку "ДНР" в Брюселі, на який прийшли аж 8 осіб (фото)

На кремлівські гроші та обіцянки багато охочих не знайшлося.

На мітингу. Фото: ЗМІ

У Брюсселі для створення картинки Європи, яка "підтримує окупантів Донбасу" зібрали мітинг проросійських громадян, проте прийшли на нього "рекордні" 8 осіб, повідомляють Патріоти України.

Цього "натовпу" було б досить для пропагандистських кадрів, які б "облетіли" всі прокремлівські ЗМІ, але на мітинг "нагрянули" і представники місцевої преси, які опублікували фото того, як на насправді виглядала акція на підтримку "ДНР" і "ЛНР".

"Дружня акція" європейців, які нібито підтримують "ДНР" і "ЛНР", відбулася 4 березня 2017 року року біля посольства України в Бельгії. "Активісти" принесли з собою прапори Росії.

У соцмережах і ЗМІ уточнюють, що в учасників "дружньої акції" був час по-тихому розійтися, щоб "зберегти обличчя" і не ганьбитися, але вони з якихось причин залишилися на місці масової акції - "активістів" сфотографували в тому складі , в якому вони зібралися. Судячи з фото, один з активістів відвідав захід і зовсім під час вигулу домашньої тхора.

Уточнюється, що організатори "дружньої акції" очікували побачити на заході близько 500 бельгійців, яких напередодні через соцмережі намагалися переконати в "злочинності влади України, яка винищує і обмежує миролюбних жителів Донбасу". Очевидно, бельгійці не сприйняли всерйоз подібні месиджі.

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...

Сі Цзіньпін дав гучну обіцянку Макрону щодо війни в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 22:01

Керівник Китаю взяв на себе зобов'язання утриматися від продажу Росії будь-якої зброї і буде суворо контролювати експорт товарів подвійного призначення. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le ...