Просто монстр: Дональд Трамп отримав дуже незвичний лист від Кім Чен Ина (фото)

Глава Білого дому зазначив, що отримав «дуже гарного листа» від лідера КНДР, але зізнався, що ще не відкривав його.

Трамп отримав лист від Кім Чен Ина. Фото: Твіттер.

В ході зустрічі в Білому домі північнокорейський дипломат Кім Ен Чол 1 червня вручив президенту США Дональду Трампу лист від лідера КНДР Кім Чен Ина. Відповідні фото в Twіtter опублікував помічник Трампа Ден Скавіна, передають Патріоти України.

На одному зі знімків видно, що північнокорейський лідер помістив свій лист в величезний конверт. Глава Білого дому зазначив, що отримав «дуже гарного листа» від Кім Чен Ина, але зізнався, що ще не відкривав його.
Зустріч Кім Ен Чола з Трампом стала першим за останні 18 років офіційним візитом високопоставленого чиновника КНДР в США. Як повідомлялося, зустріч Трампа і Кім Чен Ина в Сінгапурі відбудеться, як і планувалося.


Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...