"Проти нас і проти України - влада": Савченко зробила заяву про підготовку ймовірного теракту

За словами нардепа, "ця картина сюрреалізму" мала відбуватися у Конча-Заспі.

Надія Савченко. Фото:Еспресо.TV

Нардеп без мандата Надія Савченко заявила, що при оголошенні про завершення розслідування справи про нібито підготовку нею і керівником Центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимиром Рубаном теракту в центрі Києва генпрокурор Юрій Луценко не вказав на те, що "картина сюрреалізму" повинна була відбуватися в Конча-Заспі. Свою заяву Савченко зробила у перерві засідання Апеляційного суду Києва за скаргою її адвокатів на рішення про продовження терміну арешту, повідомляють Патріоти України.

Раніше Савченко заявляла, що проголошувані нею слова на відеозаписах, що демонструвалися генпрокурором у Верховній Раді перед голосуванням за зняття з неї недоторканності і надання дозволу на арешт, вимовлялися спеціально для створення "картини сюрреалізму".

"Знаєте, де мала відбуватися ця картина сюрреалізму? У Конча-Заспі (де проживають високі посадові особи України, – ред.). Вони ж не хочуть показати це на карті. Вони хочуть налякати людей, щоб ті повірили, що Савченко і такі, як вона, – проти України. Це брехня, проти нас – влада, проти України – влада!," – заявила нардеп.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...