Протистояння США і РФ: У Лаврова пообіцяли адекватну відповідь на санкції від "збанкрутілої адміністрації Обами"

Заступник глави МЗС Росії Сергій Рябков зробив різку заяву після того, як у США прийняли рішення про посилення санкцій проти російських депутатів, які були обрані в Думу від незаконно анексованого Криму.

Ілюстрація:atnews.org

Рішення влади США про посилення санкцій проти російських депутатів, які були обрані в Думу від незаконно анексованого Криму, викликало справжню істерику в Москві. Про це пише Диалог, зазначають Патріоти України.

Так, заступник глави МЗС Росії Сергій Рябков зробив різку заяву про те, що Москва буде шукати і дасть адекватну відповідь на цю дію Вашингтона. Російський дипломат заявив, що Росія поки не скаже, як саме вона відповість США.

Чиновник заявив, що розширення "чорного списку" США щодо російських чиновників є продовженням "збанкрутілої політики президента Обами". Рябков заявив, що діюча адміністрація США демонструє явну "відсутність логіки" і бажання виправляти "повністю зіпсовані відносини" між двома країнами.

Рябков дуже сподівається на те, що нова адміністрація США буде ставитися до Росії з більшою симпатією. Він натякнув, що керівництво Кремля з великою надією чекає вступу на посаду Дональда Трампа.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...