Провели "виховну бесіду": Нардеп Барна отримав стусанів від активістів під будинком Луценка (відео)

Політику дісталось "на горіхи" від учасників акції за те, що вдарив кулаком в око одну з учасниць "Автомайдану".

Нардепу Барні порснули в обличчя сльозогінним газом. Фото:скрін відео

Народний депутат від БПП Олег Барна приїхав під будинок генпрокурора Юрія Луценка, де зібрались активісти "Автомайдану". Політику дісталось від учасників акції. Про це повідомляє спільнота "Автомайдан", яка опублікувала відповідне відео на сторінці у Twitter, зазначають Патріоти України.

Зі слів очевидців, біля дому Луценка Олег Барна вдарив кулаком в око учасницю автопробігу Аллу. Причину вчинку Барни жінка не повідомила.

Після конфлікту активісти повели нардепа від БПП до паркану, де провели з ним "виховну бесіду". Він отримав стусанів за неадекватну поведінку, а також активісти порснули політику в обличчя сльозогінним газом.

"Нардеп Барна все ж таки приїхав до будинку Луценка, як завжди спровокував людей і отримав газом в лице", – зазначають активісти.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика!

Увага! На відео присутня ненормативна лексика!

Активісти Автомайдану та Центру протидії корупції здійснили автопробіг до будинку Юрія Луценка. До будинку генпрокурора активісти привезли картату ковдру Насірова, як клановий прапор корупціонерів. Окрім того учасники акції почали скандувати "Барну геть!".

Білий дім поділивмя розрахунками де окупації України: Салліван спрогнозував, коли ЗСУ перейдуть в стратегічний контрнаступ

неділя, 5 травень 2024, 8:47

Україна після отримання військової допомоги США планує розпочати новий контрнаступ у 2025 році. Про це у суботу, 4 травня, заявив радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван, передає FT. Так, Салліван сказав, що він очікує "прогресу Рос...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 5 травня

неділя, 5 травень 2024, 8:21

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 05.05.24 орієнтовно склали: