При цьому Кремль прагне "голову Порошенка": На Донбасі «бандеризация необратима». «Это Москвой принято», — російський пропагандист про "зраду ідеалів"

​Кремль наче погодився на "спокійне" повернення "ЛДНР" Україні. Єдине від чого ще намагається ухилитися – компенсація збитків. Питання затвердження Криму за Росією теж не «вигорає».

У Росії визначився «український курс» - повернення Донбасу Україні буде незворотним. Про це написав відомий пропагандист Лев Вершинін, передають Патріоти України з посиланням на "Донпрес".

Апологет «русского мира» запевняє, що на Донбасі «бандеризація незворотна». При цьому Вершинін запевняє, що США нібито «готові прибрати Порошенко».

«На Донбассе, видимо, будет горячо, но „Олуи“ московские не допустят: согласовано „спокойное“ возвращение, с подписями и даже выборами, ну и, понятно, учетом финансовых интересов. От оплаты восстановления Кремль пытается увильнуть. Крым взад при нынешнем — ни-ни, но вопрос висит», - додав він.

Також Вершинін прогнозує зміну інформаційного забезпечення. Воно піде по двох лініях: «неофициальная раскрутка идеи «криптобандеровцев», которым никто ничего не обещал», і офіційна м'якша версія. «Донбасс убить не дадим, а на Украине, в целом, наши люди, братский народ, и наша задача помочь им договориться. В итоге, негатив канализируется на медийных попок, а позиция московских на таком фоне будет восприниматься, как достойный компромисс», - додав пропагандист.

"Логістика запрацює саме в цей період": Коваленко розповів, як конкретно Україна може використати американську військову допомогу

середа, 24 квітень 2024, 8:30

Військовий експерт Олександр Коваленко заявив, що завдяки американській допомозі Київ зможе стабілізувати лінію оборони, а також почати формувати резерви для контрнаступальних дій. Хоча затримка її надання негативно позначилася на ситуації на фронті, н...

$260 млрд агресора на допомогу Україні: ЄС розробив план щодо використання доходів від заморожених активів РФ – Боррель

середа, 24 квітень 2024, 8:15

Євросоюз розробив план, який дозволить вилучити «надзвичайні доходи» від «заморожених» активів Росії та витратити їх на потреби України, каже Жозеп Боррель . Євросоюз розробив план, який дозволить вилучити «надзвичайні доходи» від заморожених актив...