Прибічник "тітушок" знову попався: У Максима Мусєєва знайшли бойову зброю

Проводили обшук у справі про наркотичні засоби, а виявили зброю. Чи понесе спільник Кернеса відповідальність цього разу?

Ілюстрація: http://uainfo.org

Під час обшуку у справі про купівлю наркотичних засобів, у помічниці начальника Холодногірської районної адміністрації Білоус Наталії було знайдено зброю, дозвіл на її зберігання і носіння на ім'я її керівника — Мусєєва Максима Сергійовича. Повідомляють Патріоти України з посиланнм на uainfo.

Ілюстрація: http://uainfo.org

Мисливську зброю Мусєєва переробили під бойову.

Також під час обшуку були виявлені упаковки патронів для автоматичної зброї армійського зразка.

Сам Максим Мусєєв був відомий відправкою "тітушок" для боротьби з прихильниками Євромайдану в Києві.

Ілюстрація: http://uainfo.org

Варто відзначити, що не так давно в Харкові пройшов суд по звинуваченню Мусєєва в корупційній діяльності. Справу закрили за "браком доказів", на що прокуратура подала апеляційну скаргу, а активісти "ХАЦ" заявили, що "рішення по Мусєєву було підготовлено заздалегідь".



"Наша мета - зробити її найбільш сильною з усіх": Зеленський розповів, на якому етапі безпекова угода зі США

неділя, 28 квітень 2024, 22:14

Україна працює із США над текстом двосторонньої безпекової угоди. Влада хочу зробити цю угоду найбільш сильною з усіх. Про це сказав президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні у неділю, 28 квітня, передають Патріоти України. «Зараз наші...

За звʼязки з командою Навального: У РФ заарештовано журналістів AP і Reuters (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 21:59

У Росії заарештували журналістів Сергія Кареліна і Костянтина Габова, які працювали на Reuters та Associated Press, за звинуваченнями у нібито співпраці з командою Олексія Навального. Про це повідомляє AP, передають Патріоти України. Карелін, який має ...