Причому демократ: На інавгурацію до Трампа погодився прийти лише один колишній президент США

Свою присутність на церемонії підтвердив 92-річний Джиммі Картер.

Дональд Трамп з дружиною Меланією. Фото:Газета.Ru

З усіх нині живих президентів Сполучених Штатів участь у церемонії інавгурації Дональда Трампа 20 січня підтвердив лише 92-річний Джиммі Картер. Про це пише американське видання U.S. News, передають Патріоти України.

"Колишній президент США Джиммі Картер підтвердив, що він буде присутній на інавгурації Дональда Трампа 20 січня - єдиний з усіх живих екс-президентів", - йдеться в повідомленні.

При цьому наголошується, що ані колишні президенти Буші, ні Білл Клінтон не оголосили своє остаточне рішення про те, чи планують вони прибути на церемонію.

Офіційний представник президента Буша-молодшого заявив з цього приводу, що 43-й президент планує оголосити своє рішення у новому році. За інформацією джерел, він ще вагається.

Його батько, Джордж Буш-старший, вже приніс свої вибачення і відмовився від участі в інавгурації, посилаючись на свій вік.

Білл Клінтон також часто публічно критикує Трампа – як під час гонки, так і після перемоги мільярдера над Хілларі Клінтон, дружиною 42-го президента США.

Зараз у Сполучених Штатах живуть чотири екс-президента: Джиммі Картер (1977-1981 рр..), Джордж Буш-старший (1989-1993 рр.), Білл Клінтон (1993-2001 рр.) і Джордж Буш-молодший (2001-2009 рр.). Крім того, титул чинного президента (до 20 січня наступного року) носить Барак Обама.

Як відомо, Дональд Трамп здобув перемогу в етапі всенародного голосування, зумівши обійти кандидата від Демократичної партії Хілларі Клінтон.

Як стало відомо, Елтон Джон і Селін Діон відмовились співати на інавгурації Трампа.

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...

Це був фальстарт? У Раді відреагували на скандальне рішення МЗС щодо консульських послуг для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 17:25

Рішення МЗС щодо призупинення надання консульських послуг для чоловіків за кордоном в Раді вважають антиконституційним і таким, що не відповідає ухваленому раніше закону про мобілізацію. Про це в коментарі "РБК-Україна" розповіли джерела в профільному ...