Приїхав із дуже конкретною метою: В окупованому Донецьку засікли одіозного Курченка

Після призначення новим ватажком "ДНР" Дениса Пушиліна, на непідконтрольній території України посилився вплив фірми "Внешторгсервис", яку пов'язують із бізнесменом.

Сергій Курченко. Фото: Zaxid.net.

До окупованого Донецька приїхав український олігарх Сергій Курченко, який утік з України, передають Патріоти України.

Після призначення новим ватажком "ДНР" Дениса Пушиліна, на непідконтрольній території України посилився вплив фірми "Внешторгсервис", яку пов'язують із бізнесменом. "У жовтні з'явилася посада "прем'єр-міністра "ДНР", яким став Олександр Ананченко. Нещодавно Пушилін підтвердив, що раніше Ананченко був радником керівника "Внешторгсервиса", — йдеться в повідомленні.

Також уточнюється з посиланням на дані "Нової газети", що в Донецьку з'явився офіс одіозного Курченка. У свою чергу видання "Факти" повідомляє, що 29 листопада до окупованого міста прибули "куратори" з Росії.

"Якийсь важливий рух у "Донбас Паласі" — по Артема мимо не пускали навіть пішоходів, просили переходити через підземний перехід. Біля входу джипи і машина МНС", "Чекають високих гостей. Самі здогадаєтесь звідки?", "Курченко приїхав", "Хочуть ЮМЗ до рук прибрати", — повідомляє видання з посиланням на соцмережі.

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...