Прихована хвороба? Путін приймав парад перемоги сидячи, ледве дочекавшись його закінчення (фото)

Закордонні видання відзначили, що, судячи по обличчю, господар Кремля сильно змінився з минулого року.

Путін приймав парад сидячи. Фото:http://rusjev.net/

Путін не зміг стоячи приймати парад 9 травня в Москві через, мабуть приховану недугу. Про це пише rusjev.net, зазначають Патріоти України.

Президент Росії з великими труднощами дочекався закінчення параду на Кремлівській площі, що було помітно по його обличчю, відзначили ряд зарубіжних ЗМІ. Очевидно, здоров'я російського президента не дуже, також, судячи по обличчю він сильно змінився з минулого року, зауважили видання.

Те, що Путін постарів буквально на очах, відзначили і багато ВІП-гостей параду. Раніше вже повідомлялося, що Путін важко і довго хворіє. Ходили чутки і про його дворазову госпіталізацію в 2015 році.

На думку ряду блогерів і експертів іноді замість Путіна на офіційних заходах присутній його двійник. Зокрема в 2015 року під час приїзду президента Киргизстану, ряд журналістів зазначив, що Путін зовсім на себе не схожий за манерою поведінки, говорить не до ладу і крім того його обличчя відрізняється від обличчя Путіна, якого бачили місяцем раніше.

Швейцарія скасувала концерт відомої пропутінської співачки

середа, 1 травень 2024, 21:16

У швейцарському Люцерні скасували концерт російської оперної співачки Анни Нетребко, запланований на 1 червня. Про це повідомляє Swissinfo в середу, 1 травня, передають Патріоти України. Представники концертної зали KKL, в якому мав відбутися концерт Н...

Не рахуючись зі втратами: Росія кидає на штурм Часового Яру людей без зброї, - спікер ОСУВ Хортиця

середа, 1 травень 2024, 20:29

Росія кидає на штурм Часового Яру Донецької області людей без зброї. Керівництво армії РФ дає їм настанову добути зброю в бою. Про це повідомив спікер ОСУВ Хортиця Назар Волошин у коментарі Liga, передають Патріоти України. «В районі Часового Яру вже ф...