Прикордонники під носом у бойовиків грали у футбол з українськими зірками (відео)

В передмісті Донецька відбувся футбольний матч за участі А.Федецького, А.Тлумака та М.Кополовця.

Артем Федецький зіграв у футбол під носом у бойовиків. Фото: dpsu.gov.ua.До прикордонників на передову в зоні АТО завітали зірки українського футболу. Про це повідомляє у четвер прес-центр Державної прикордонної служби, передають Патріоти України.

Футболіст збірної України Артем Федецький, головний тренер молодіжної команди "Карпат U-19" Андрій Тлумак та легенда львівського футболу, колишній гравець "Карпат" Михайло Кополовець провели символічний поєдинок для підняття бойового духу в передмісті Донецька.

До матчу долучилися військовослужбовці Збройних сил України та Державної прикордонної служби.

Поєдинок відбувався у напівзруйнованому спортзалі на позиції "Інтернат", що в Мар’їнці. Колишня школа знаходиться на передовій та під постійним вогнем бойовиків, які обстрілюють наших захисників з сусідніх териконів.

"Ми зіграли у футбол, фактично, у Донецьку. Звичайно, не найкраще футбольне поле, але ми почуваємося в цілковитій безпеці", – зазначив після матчу Федецький.

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....

Не приховував симпатій до Кремля: Трамп називав Україну "тотально корумпованою" і "частиною Росії"

вівторок, 23 квітень 2024, 10:30

За часів свого президентства Дональд Трамп критикував Україну за корупцію і підтримував історичні претензії Росії на частину її території. Про це йдеться у публікації The Wall Street Journal, передають Патріоти України. Колишні й нинішні посадовці адм...