Легендарний футбольний суддя засвітився на сепаратистському ЧС

43-річний Марк Клаттенбург є одним з найвідоміших британських футбольних арбітрів. У 2016 році він обслуговував фінали Ліги чемпіонів і чемпіонату Європи.

Марка Клаттенбурга помітили у "поганій компанії". Фото: Обозреватель.

Фінальну гру чемпіонату світу з футболу серед невизнаних держав обслуговував відомий англійський екс-арбітр FIFA Марк Клаттенбург, передають Патріоти України.

Матч, в якому команда Закарпатської області під угорською назвою Karpatalya обіграла Північний Кіпр в серії пенальті - 0: 0 (3:2), відбувся в Лондоні. Рефері був запрошений організатором турніру - Конфедерацією незалежних футбольних асоціацій (ConIFA), яка об'єднує футбольні асоціації та їх збірні країн, які офіційно не були включені до складу FIFA.

43-річний Клаттенбург є одним з найвідоміших британських футбольних арбітрів. У 2016 році він обслуговував фінали Ліги чемпіонів і чемпіонату Європи. У 2017 році він покинув англійську Прем'єр-лігу і став главою суддівського корпусу в Саудівській Аравії, в зв'язку з чим також був виключений зі списку арбітрів FIFA.

Джерело: Обозреватель

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...