Прикриватись будуть дитсадком: Активісти InformNapalm розказали, де бойовики облаштували нову "базу"

Усього в 200 метрах від військової бази терористів знаходяться будинки мирних мешканців і дитячий садок.

Знімок: donbass.ua

Відомі своєю активною розвідувально-діяльністю на Донбасі активісти спільноти InformNapalm опублікували результати гучного розслідування і виявили на території Донецька нову військову базу армії Росії, на якій зберігається бронетехніка, зброя і боєприпаси, повідомляють Патріоти України.

Активісти повідомили, що зазначена база розташована Будьонівському районі Донецька. На знімках, які були зроблені влітку безпосередньо на об'єкті, показана бронетехніка армії РФ, а також військовий інвентар.

Волонтери заявили, що 30% складських приміщень відведені під зберігання зброї. Також на складі знаходяться вибухові речовини і боєприпаси.

Активісти особливо відзначають, що всього в 200 метрах від військової бази розтаовані будинки мирних мешканців і дитячий садок. Відзначається, що загроза детонації є високою, проте бойовики "ДНР" та РФ нехтують безпекою місцевих жителів.

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...

Сі Цзіньпін дав гучну обіцянку Макрону щодо війни в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 22:01

Керівник Китаю взяв на себе зобов'язання утриматися від продажу Росії будь-якої зброї і буде суворо контролювати експорт товарів подвійного призначення. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le ...