Привіт з 90-тих: В Києві на "Лісовій" затримали валютних аферистів (фото)

Псевдоміняли при обміні валюти за вигідним курсом замість справжніх гривень підсовували клієнтам "сувенірні" папірці.

В Києві затримали валютних аферистів. Фото: НП.

У Києві правоохоронці розкрили групу зловмисників, які при обміні валюти виманювали у клієнтів гроші. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва, передають Патріоти України.

Аферистів затримали біля виходу зі станції метро "Лісова".

Оперативники отримали інформацію про те, що троє чоловіків пропонували обмін валюти за вигідним курсом, а замість грошей давали "клієнтам" сувенірні купюри. Псевдомінял затримали під час скоєння чергової незаконної оборудки, коли вони намагалися заволодіти валютою киянина.

Отримавши 100 доларів, шахраї спробували дати клієнту тільки частина справжніх гривень, а решту - сувенірними купюрами.

Зловмисників доставили до Деснянського управління поліції.

Правоохоронці встановили особи затриманих: двоє з них - кияни, 1972 і 1973 років народження, третій - житель Київської області, 1965 року народження.

Вони вже є фігурантами трьох кримінальних проваджень, відкритих за фактом шахрайства. За аналогічною схемою зловмисники заволоділи валютою громадян - 800 і 1100 доларів і 8000 російських рублів.

Зібрані матеріали внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за попередньою правової кваліфікації ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Аферистам загрожує до шести років позбавлення волі.

США погрожують австрійським власникам знищити Raiffeisen Bank International, якщо той продовжуватиме свій бізнес на крові з росією - ЗМІ

четвер, 16 травень 2024, 8:05

Відлучення від операцій з американською валютою не зможе пережити жодна міжнародна фінансова установа. Як то Raiffeisen, чи більш скромного і живучого OTP Bank (угорцям також варто приготуватись до "листів щастя" з Вашингтона). Raiffeisen може опинитис...

Хіти тижня. Аншлаги Кобзона продовжують зашкалювали третю добу поспіль: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 16 травня

четвер, 16 травень 2024, 7:50

Втрати автотранспорту ворогом б'ють рекорди. Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 16.05.24 орієнтовно склали: